srssssersssdgimvssmicdsd
  • Šola za rudarstvo in varstvo okolja
srssssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

Tekmovanje mladih zgodovinarjev

V soboto, 7. aprila 2018, je na Ptuju potekalo državno tekmovanje iz znanja zgodovine. Tema letošnjega tekmovanja je bila »Slovenski prostor med 10. in 15. stoletjem«. Šola za rudarstvo in varstvo okolja ter Strojna šola sta imeli skupno ekipo, ki so jo sestavljali Žiga Kunej, Nemanja Točaković in Nikola Daničić.

Preberi več

Maturantski ples 2018

Pred vrati je maturantski ples, na katerem se bodo tudi v letošnjem šolskem letu predstavili maturanti Šolskega centra Velenje. Zaplesali bodo na dveh svečanih večerih v Rdeči dvorani Velenje, in sicer

– v petek, 23. 3. 2018 (Elektro in računalniška šola, Šola za storitvene dejavnosti, Strojna šola, Šola za rudarstvo in varstvo okolja) in

– v soboto, 24. 3. 2018 (Gimnazija),

Preberi več

Projektni dnevi na Debelem Rtiču

Od srede, 18. 4. do petka 20 . 4., bodo dijaki in dijakinje zaključnih letnikov ŠRVO in SŠ bivali v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču.

Preberi več

Zala Kač prejela zlato priznanje

Zala Kač, dijakinja 2. OVT, je v tem šolskem letu pod mentorstvom Jane Krautberger izdelala raziskovalno nalogo z naslovom Izmenjajmo oblačila. Pri tem je ugotovila, da ima tekstilna industrija velik negativen vpliv na okolje, česar pa se potrošniki pri kupovanju oblačil večinoma sploh ne zavedamo.

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Šola za rudarstvo in varstvo okolja
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660